OM FORM STUDIOS

Jag och min fru Anne.

Anders Jagendal


Form Studios är en designbyrå i Borås som drivs av Anders Jagendal, grafisk formgivare. Jag, Anders, har över 35 års erfarenhet av grafisk produktion och originalarbete. 


Bakgrund

Min resa inom grafisk formgivning startade år 1985 när jag började arbeta som grafiker på ett företag i Borås. År 1987 bestämde jag mig för att köpa företaget Thulins tryckeri AB i Borås. Under 12 år arbetade jag upp en stadig kundbas och levde ett intensivt entreprenörsliv. När jag sedan fick barn ville jag få mer tid till familjen så jag valde därmed att sälja tryckeriet och började istället arbeta som originalare och grafisk designer på kommuntryckeriet i Borås Stad. Jag arbetade där i 20 år och skapade grafisk design åt samtliga förvaltningar i kommunen. Producerade allt från trycksaker och logotyper till symboler och kartor. De sist nämnda ämnade till vandringsleder och naturreservat i kommunen.


Form Studios idag

År 2019 var det dags för mig att återigen driva eget företag. Jag startade Form Studios och hjälper idag kunder med grafisk formgivning av allt från tidningar/magasin, broschyrer, foldrar, kalendrar, logotyper och ikoner till bilfoliering och skyltar. Jag designar digitalt marknadsföringsmaterial men framförallt trycksaker..


Mitt bilintresse från ungdomen ger en förkärlek till att producera grafisk design till motor- & veteranbilstidningar samt bilrelaterade t-shirtmotiv. Men Form Studios producerar även logotyper, årsredovisningar, banderoller, fiskefoldrar, informationsskyltar och foldrar till naturreservat och idrottsföreningar, biografaffischer och andra kulturrelaterade uppdrag.


Är du i behov av grafisk design? Vare sig du tillhör en kommun, en idrottsförening, motortidning, veteranbilstidning eller driver ett företag eller projekt så är du välkommen att kontakta mig. 


Hör av dig så ger jag dig en offert!


ALLT STARTAR MED ETT GOTT SAMARBETE

Låt oss ta kontakt!


Önskar du att få hjälp med grafisk formgivning? Lämna ett meddelande och dina kontaktuppgifter så återkopplar jag till dig inom ett dygn.

GRAFISK FORMGIVNING


Tidningsdesign, trycksaker, kartor, skyltar, logotyp, grafisk profil och digital design. Läs mer nedan om hur Form Studios kan hjälpa dig med grafisk formgivning.

Tidningsdesign

Tidningsdesign


VISA PORTFOLIO

Trycksaker

Trycksaker


VISA PORTFOLIO

Skyltdesign

Kartor & skyltar


VISA PORTFOLIO

Grafisk design

Logotyp & grafisk profil


VISA PORTFOLIO

Digital grafisk design

Digital design


VISA PORTFOLIO